Woninginbraak Charlotte de Bourbonstraat, politie zoekt getuigen

Den Haag – Drie nog onbekende mannen braken maandag 27 januari in bij een woning op de Charlotte de Bourbonstraat. Een alerte getuige meldde de inbraak direct bij de politie.
De getuige merkte rond 10.55 uur dat drie personen zich verdacht ophielden in de achtertuin van de bewuste woning. Even later zag zij dat één van de mannen zich in de woning bevond. Ze alarmeerde de politie, die direct ter plaatse kwam. De inbrekers hadden op dat moment de woning al verlaten. Agenten zochten in de omgeving, maar troffen niemand meer aan. Uit de woning bleken enkele persoonlijke goederen te zijn gestolen. De politie zoekt getuigen.
Signalement
De inbrekers hebben alledrie een donkere huidskleur en zijn rond de 20 jaar oud. Ze zijn tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en droegen donkere jassen. Eén van de jassen had een grijze capuchon. Ze hadden een witte tas bij zich.
Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.