Wie uit Bezuidenhout verdient een Haagse jeugdlintje?

Aanmelden kan tot en met 19 maart 2014
De Haagse jeugd doet actief mee in de stad! De gemeente Den Haag wil bijzondere kinderen en jongeren hiervoor graag belonen. Daarom zetten we actieve jeugd in het zonnetje met het Haagse Jeugdlintje.
De gemeente Den Haag reikt op de dag van de Lintjesregen de Haagse Jeugdlintjes uit. De lintjes worden uitgereikt als blijk van waardering en zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die zich vrijwillig inzetten voor een ander of voor Den Haag, een bijzondere prestatie hebben geleverd of een goed initiatief hebben genomen. Denk hierbij aan kinderen of jongeren die actief zijn voor de natuur, voor de buurt, op school of voor de veiligheid.
Uitreiking
De burgemeester reikt het Jeugdlintje uit op vrijdag 25 april 2014. Het lintje voor kinderen en jongeren wordt uitgereikt in 3 leeftijdscategorieën: 6 t/m 12 jaar, 13 t/m 17 jaar en 18 t/m 22 jaar.
Aanmelden
Op www.denhaag.nl/haagsjeugdlintje leest u alles over de voorwaarden voor aanmelding. U vindt daar ook het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met woensdag 19 maart 2014. Heeft u nog vragen of wilt u posters en flyers over het Haags Jeugdlintje ontvangen? Stuur dan een e-mail naar haagsjeugdlintje@denhaag.nl of neem contact op met Anita Andreas, telefoonnummer (070) 353 9098.
Helpt u ons om die jeugd te vinden die zich belangeloos inzet en een voorbeeld is voor anderen? Alvast bedankt voor uw medewerking!
Met vriendelijke groet,
Karsten Klein
wethouder Jeugd, Welzijn en Sport
Gemeente Den Haag
Vind PEP leuk op Facebook (https://www.facebook.com/PEPDenHaag)