WFIA vestigt zich in het WTC in Bezuidenhout

WTC The Hague verhuurt  circa 350 m2 kantoorruimte aan de WestHolland Foreign Investment Agency


Bouwinvest heeft, namens Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. per 1 juli 2012 circa 350 m2 kantoorruimte verhuurd aan West-Holland Foreign Investment Agency (WFIA) voor een periode van 5 jaar. De WFIA acquireert en assisteert internationale ondernemingen bij vestiging, uitbreiding of verplaatsing van hun activiteiten in de regio WestHolland.
“Het WTC is voor de WFIA een logische locatie. Internationaal ondernemerschap in Den Haag en de regio WestHolland is steeds meer geconcentreerd rond het WTC in Den Haag Nieuw Centrum.” Aldus Imanda Wapenaar, Executive Director van de WFIA.

Naast WFIA, zijn handels- en investeringsorganisaties als het Nederlands Centrum voor Handels-bevordering (NCH), the Netherlands African Business Council (NABC) en  South African Netherland Chamber of Commerce (SANEC) in het World Trade Center gevestigd.

Over WTC The Hague
World Trade Center The Hague bestaat onder andere uit WTC Kantoren en een gloednieuw WTC The Hague Business Center en WTC The Hague Congress Center. Voor zowel huurders als gasten biedt WTC Plaza verschillende faciliteiten zoals restaurants, bars, een koffiecorner en een hotel. In het naastgelegen Prinsenhof zijn diverse luxe appartementen te huur. De in het WTC The Hague gevestigde International Business Club brengt bedrijven en ondernemers uit de regio bij elkaar, waarbij vooral het international zakendoen centraal staat. WTC The Hague levert een belangrijke bijdrage aan het internationale profiel en het investeringsklimaat van Den Haag en de hele regio.

WTC The Hague is een belegging van het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V.