Waar is bordercollie Zorro / Bono?

Door Karin45
DEN HAAG – Wegens ernstige ziekte hebben we in februari een goed nieuw tehuis moeten zoeken voor Bono, onze hond. We dachten dat gevonden te hebben bij Jop Lineq, een vrouw met schaapskudde en een wei vol vee. Bono zou haar schapen gaan drijven. De waarheid zag er minder rooskleurig uit.
In augustus kwamen we er pas achter dat Jop niet bestaat en we onze hond hebben meegegeven aan de bekende Haagse dierenverzamelaarster Quirine de Kok. Ze wil ons niet vertellen waar hij nu is, maar we hebben sterke aanwijzingen dat Bono (onder de naam Zorro) doorverkocht is aan mensen in Den Haag. 
Karin Stokmans: “Ik ben elke dag met Bono bezig, sinds hij vorig jaar doorverkocht is. Ik kan het gewoon niet loslaten, totdat ik weet dat hij goed terecht is gekomen.” Ondertussen verkoopt Quirine, onder verschillende namen en woonplaatsen, nog steeds honden via internet. We willen heel graag weten hoe het nu met Bono / Zorro gaat! Heb jij deze gecastreeerde reu van 4 jour oud gezien? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.
 
Aangifte
Overigens heeft de familie Stokmans vorige week aangifte gedaan bij de Dierenpolitie van Eindhoven op het bureau in Valkenswaard. De kwestie is doorgegeven aan de Dierenpolitie in Den Haag. Daarnaast heeft Karin, in gesprek met het buurtpreventieteam Bezuidenhout, gevraagd of ze naar Bono willen uitkijken. De hond is voor het laatst gesignaleerd in de omgeving Loolaan en Van der Wyckstraat.