Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat netjes!

De feestdagen in december zorgen in de eerste plaats voor veel gezelligheid. Helaas blijft er na afloop van de feestdagen altijd veel vuil achter. Daarom organiseert de gemeente ook dit jaar weer de actie ‘Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat netjes!’.
Het idee is eenvoudig: jongeren tussen de 8 en 14 jaar ruimen kerstbomen en vuurwerkresten op en krijgen daarvoor een beloning. Diverse sponsors hebben weer veel aantrekkelijke beloningen en hoofdprijzen beschikbaar gesteld. De actie vindt dit jaar plaats op 30 december 2011 én van 2 t/m 6 januari 2012.

Doe mee en spaar voor te gekke beloningen
Iedereen die bij één van de 19 inleverpunten in de stad een kerstboom of volle zak met vuurwerkresten inlevert, krijgt een spaarcode. Die kan op
www.crownies.nl ingewisseld worden voor punten. Deze punten kun je inwisselen voor beloningen zoals snowboarden, zwemmen, bowlen, glowgolfen, surfles, kaarten voor het theater, musical,  thuiswedstrijd van ADO Den Haag, leuke accessoires en nog veel meer.


 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?1. Verzamel zoveel mogelijk. 2. Breng het naar een inleverpunt. 3. Daar krijg je je codekaartjes. 4. Ga dan naar www.crownies.nl. 5. Log in, vul de codes in en spaar. 6. Kies je beloning en maak kans op een prijs! OP=OP!

Coole hoofdprijzen
Tussen de codekaartjes zitten 10 gouden codes verstopt. Wie zo’n code invoert op
www.crownies.nl ziet direct dat hij een hoofdprijs heeft gewonnen, maar weet nog niet welke. Dit wordt bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op 18 januari 2012. De 10 prijswinnaars worden met hun familie of vrienden uitgenodigd voor de prijsuitreiking die dit jaar plaats vindt bij het AFAS Circustheater. Wethouder Sander Dekker reikt dan de prijzen uit.

De hoofdprijzen dit jaar zijn:
– Playstation Move
– 2 keer een Nintendo DSi
– Gesigneerd ADO Den Haag voetbaltenue en voetbal (deze prijs is mogelijk gemaakt door A.J. Sports)
– VIP-arrangement bij De Uithof
– Kaarten voor het hele gezin voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag
– Kaarten voor familiepark Drievliet voor het hele gezin
– 2 keer een glow golf arrangement voor 4 personen bij Glowgolf inclusief een frisdrank en medaille
– Gezinsarrangement bowlen inclusief steengrillen bij Ockenburgh Active

Meer informatie
Informatiefolders over ‘Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat Netjes’ zijn af te halen bij onder andere stadsdeelkantoren, stadsboerderijen en bibliotheken. Ook is alle informatie over deze actie te vinden op
www.crownies.nl.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors vuurwerkactie