Vermogensbeheerder MN Services betrekt Zilveren Toren

MN Services verhuist op 26 maart naar de Zilveren Toren in Den Haag. Ons nieuwe hoofdkantoor past bij onze ambities. In een efficiënte en eigentijdse omgeving werken wij verder aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen.

MN onderneemt duurzaam. Daarom hebben wij gekozen voor dit karakteristieke gebouw uit de late jaren zestig. De technische voorzieningen en het interieur zijn volledig aangepast aan de eisen van deze tijd: ons nieuwe hoofdkantoor met energielabel B biedt een duurzaam ingerichte werkomgeving. De Zilveren Toren is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Haagse treinstations en Randstadrail. Achthonderd MN’ers vinden er een flexibele werkplek.

MN is een Nederlandse onderneming en een van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van het land. Met ruim 60 jaar ervaring zijn we voor onze opdrachtgevers een partner met gedegen kennis van het Nederlandse pensioenstelsel. En dat wordt gewaardeerd: wij beheren een vermogen van ruim € 70 miljard voor diverse pensioenfondsen, in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.