Vergaderen in Bezuidenhout

Sinds kort is er een nieuwe geschikte lokatie in Bezuidenhout voor uw overleg of vergadering. Op 20 september zijn Reena Poeran en Andrea de Vries gestart met het bedrijf: Knapzak & Co. Zij bieden onder andere de gelegenheid om gebruik te maken van de vergaderruimte voor een schappelijk tarief. Kijk maar eens op https://www.knapzakenco.nl/ voor een indruk van de sfeer en de faciliteiten. Het adres is Juliana van Stolberglaan 294, tegenover de halte Stuyvesantplein.

Inmiddels beginnen de zzp-ers uit de wijk steeds meer gebruik te maken van de spreekkamer en is deze eveneens beschikbaar voor een kleinschaliger overleg. Mocht u een vergadering willen plannen dan kan dat in de online agenda, heel gemakkelijk. Emailen kan ook: info@knapzakenco.nl
Andrea de Vries is mede-eigenaar van het bedrijf en voert tevens een massagepratijk in het pand. Daarnaast is Reena Poeran mede-eigenaar van Knapzak & Co en voert zij haar eigen visagie- en schoonheidspraktijk. Kijk op www.rebalans.nl en www.beautydenhaag.nl voor meer informatie over de beide bedrijfjes. 
De dames kijken ernaar uit u te ontmoeten, de koffie staat altijd klaar.