Vergadercentrum en bar & restaurant in New Babylon geopend

Vlak naast Den Haag Centraal opende New Babylon onlangs een vergader- en trainingscentrum: New Babylon Meeting Center. Daarnaast herbergt het gebouw een Mediterraans restaurant, New Babylon Piazza, waar bezoekers kunnen komen voor koffie of wijn, voor een lunch of een diner.

Sinds medio september heeft het New Babylon Meeting Center haar deuren geopend. De unieke eigentijdse vergader- en trainingslocatie is gevestigd op de 2e en 3e verdieping van New Babylon. Het meeting center kan vanaf 10 tot maximaal 340 personen huisvesten in congresopstelling. Informele bijeenkomsten zijn mogelijk tot 500 personen, zoals recepties en walking dinners. In totaal zijn er 11 flexibele vergaderruimten compleet met geavanceerde audiovisuele middelen en een royale ontvangstlobby waar organisaties hun eigen corporate identity kunnen presenteren.

Catering, lunches en diners worden verzorgd door New Babylon Piazza, bar & restaurant, dat zich op de 2e verdieping bevindt. De keuken van Piazza is geïnspireerd op de landen rond de Méditerranée. De kok maakt duurzaam en verantwoord gebruik van veel verse groenten, fruit, vis en zeevruchten en specifieke en smaakvolle Méditerrane ingrediënten. Er zijn wekelijks wisselende plats du jours, met keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Het restaurant richt zich op bedrijven en medewerkers in New Babylon, bezoekers, reizigers van en naar station Den Haag Centraal en medewerkers van bedrijven uit de omgeving die rekenen op een snelle en een prettige service.

Piazza geeft antwoord op de vraag naar betaalbare en kwalitatieve lunches en diners in een warme sfeervolle omgeving. Ook voor de borrel kunnen bezoekers en bedrijven terecht bij New Babylon Piazza. De vriendelijke medewerkers verzorgen hun gasten graag met  een heerlijke verse cappucino, lunch, tapas, een glas wijn of diner. New Babylon Piazza is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot en met 20.00 uur. Het organiseren van een evenement, borrel of diner is tevens mogelijk buiten openingstijden.

Bel naar het telefoonnummer 070 – 205 12 00 voor meer informatie en reserveringen voor New Babylon Meeting Center en New Babylon Piazza. U kunt het vergadercentrum en het restaurant bereiken via de entree aan het Koningin Julianaplein en via de entree aan het Anna van Buerenplein, maar ook via Q-Park CS – New Babylon.