Verdachten dodelijk ongeval Berhardviaduct in hechtenis; getuigen gezocht

De twee automobilisten die donderdagavond 27 januari om 19.30 uur betrokken raakten bij een dodelijk ongeval op het Prins Bernardviaduct waarbij een 84-jarige vrouw om het leven kwam zitten nog in hechtenis.
Beide verdachten, die bekenden van elkaar zijn, worden verdacht van roekeloos rijgedrag waarbij uiteindelijk de 84-jarige vrouw werd aangereden en verongelukte. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld. De verkeerspolitie nam beide voertuigen in beslag voor nader technisch onderzoek. De verkeersongevallendienst (VOA) is gedurende de avonduren bezig geweest met een uitvoerig sporenonderzoek.
Beide bestuurders reden in een rode Honda met sportuitlaat (en opvallend ronkend geluid) en een Opel Corsa. De verkeerspolitie is op zoek naar getuigen die beide bestuurders kort voor het ongeval hebben zien rijden of die getuigen zijn geweest van het tragische ongeval. Beide auto’s reden vanaf ‘Utrechtsebaan’ richting de binnenstad van Den Haag.
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of hebt u informatie die de politie kan helpen het herleiden van de gebeurtenis. Neemt u dan contact op met de verkeerspolitie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.