Verbouwing Den Haag Centraal: Aan de slag met het inhijsen van de wybertjes

In de week van 10 tot en met 16 december staan de nachtelijke werkzaamheden in het teken van het inhijsen van de wybertjes. Daarvoor halen we eerst het dak helemaal leeg.
Het leeghalen van het dak gebeurt in de nacht van zondag op maandag. We houden nog even een slag om de arm, onder andere vanwege het weer, maar waarschijnlijk hijsen we het eerste wybertje in tijdens de nacht van maandag op dinsdag. Dinsdag tot en met vrijdagnacht gaan we daarmee verder. Voor zaterdag- en zondagnacht staan geen werkzaamheden gepland. 
Het inhijsen van het eerste wybertje is een nieuwe mijlpaal voor de verbouwing van het station. We kunnen ons voorstellen dat u dit daarom op de voet wilt volgen. Daarom houden we u via Twitter en Facebook op de hoogte van de actuele gang van zaken.  
Wij doen er alles aan om de overlast van deze nachtelijke werkzaamheden tot een minimum te beperken. Desondanks kan het zijn dat u er toch hinder van ondervindt. In dat geval kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag contact opnemen met ProRail Publiekscontacten via het gratis telefoonnummer: 0800 – 77 67 245.