Vanaf 3 september: Stoelyoga in Bezuidenhout

Is het te belastend voor u om lang te staan, maar wilt u wel graag in beweging blijven? Voor die mensen is er nu stoelyoga in Bezuidenhout. Stoelyoga biedt alle aspecten van een yogales op een rustige manier aan en leert u met stress om te gaan.
Tijdens de les worden de yogahoudingen langzamer uitgevoerd en gecombineerd met gewrichtsoefeningen om het lichaam te ontlasten. De afwisseling van adem en concentratie oefeningen met ontspanningsmomenten zorgen ervoor dat u goed leert te ontspannen. Zittend of staand naast de stoel worden de oefeningen aangepast aan de individuele behoefte. Daardoor is de les geschikt voor mensen met motorische of reumatische aandoeningen en mensen die revaliderend of op een andere manier overbelast zijn.

De lessen zijn gericht op het stimuleren van allerlei belangrijke lichaamsfuncties. Regelmatige deelname aan stoelyoga zorgt ervoor dat u beter slaapt en minder last heeft van stijve spieren en gewrichten, uw lichaam en geest blijven actief en uw algehele gezondheid blijft op pijl.

De lessen starten weer op donderdag middag 3 september in Wijk- en dienstencentrum Bezuidenhout, J.Camphuijsstraat 25 van 13:00 tot 14:00.

Voor meer informatie over een gratis proefles of stoelyoga in andere stadsdelen kunt u bellen met Yvonne van Helvoirt op telefoonnummer 06-41 28 60 80 of mailen naar yvonne@stoelyogadenhaag.nl of kijken op website www.stoelyogadenhaag.nl.