Van eind oktober t/m eind november: `Kunst van de Buren’ in de Haagse wijk Bezuidenhout


Leer je buren kennen via bijzondere voorwerpen en inspirerende gedichtenBij sommigen van u ligt het project `Parels in de wijk’ nog vers in het geheugen. Bewoners konden bij andere bewoners aan huis hobby’s, kunstuitingen en bijzondere voorwerpen bewonderen.
Het project `Kunst van de Buren’, dat eind oktober van start gaat, beoogt dezelfde doelstelling, maar dan op een andere manier.
De meeste mensen hebben wel een bijzonder kledingstuk, een sieraad, foto of kunstwerk in huis met een voor hen bijzondere betekenis. Laat u hierdoor inspireren tot het schrijven van een gedicht, dat uw dierbare voorwerp tot leven brengt.U hoeft dit niet alleen te doen. U krijgt de mogelijkheid tot het volgen van drie zeer leerzame en inspirerende workshops in bibliotheek Haagse Hout. Deze worden gegeven door een professional van het `Huis van Gedichten’.
Om buurtbewoners van Bezuidenhout deelgenoot te maken van uw creatie worden de voorwerpen en gedichten tentoongesteld.Workshop 1: introductie op zaterdag 31 oktober, tijd 13.30 uur
Workshop 2: met eigen voorwerp aan de gang op zaterdag 7 november, tijd 13.30 uur
Workshop 3: afronding op zaterdag 14 november, tijd 13.30 uur
De tentoonstelling wordt voorbereid vanaf half november en de opening is op zaterdag
28 november om 11.30 uur in de bibliotheek.Woont u niet in Bezuidenhout maar bent u toch benieuwd naar de tentoonstelling? De hele maand december is deze te zien in bibliotheek Haagse Hout, Theresiastraat 195.De deelnemers worden van harte uitgenodigd mee te helpen met de voorbereidingen en het organiseren van deze unieke tentoonstelling.Bent u bewoner van Bezuidenhout en wilt u deze bijzondere ervaring meemaken?
Doe mee, iedereen is welkom! U kunt zich vanaf heden aanmelden bij:Carine van Schoonderwoerd den Bezemer (Stg. Boog)
Projectleider `Kunst van de Buren’
Antwoordnummer 10893
2501 WB Den Haag
Tel.: 070- 3121278 / schca@boog.nl