Uitgaansgroep Haagse Hout viert het 20-jarig bestaan

Vrijdag 21 april vieren we in BC Bezuidenhout ons 20 jarig bestaan. Wij maken er een feestelijke bijeenkomst van die begint om 14.00 uur. U bent van harte welkom om dit, toch wel unieke jubileum met ons te komen vieren. Wij zorgen ervoor, op de manier zoals u dat van ons gewend bent, dat het u niet zal ontbreken aan hapjes en drankjes en een achtergrondmuziekje door onze hofpianist hoort daar bij. Wij hebben ook een aantal mensen uitgenodigd die ons al jaren ondersteunen in ons vrijwilligerswerk voor u.

De toegang tot dit feest is uiteraard gratis en mede mogelijk gemaakt door het Wijkberaad Bezuidenhout en door de Gemeente Den Haag i.c. het Stadsdeelkantoor Haagse Hout.Wij hebben alleen een vriendelijk maar dringend verzoek aan u om u van tevoren aan te melden zodat wij onze catering daarop kunnen afstemmen. Dat kan tijdens de kaartverkoop of door een mail te sturen naar henkwsr@ziggo.nl of door even op te bellen naar ons telefoonnummer 070-2201406 en u aan te melden op het antwoord-apparaat.

Toon uw waardering voor de Uitgaansgroep door dit jubileum met ons mee te vieren! Wij, de vrijwilligers, hopen op een super grote opkomst.