Uitgaansgroep Haagse Hout: Busreis naar de Flevopolder

Vrijdag 29 april sluiten we de maand af met onze eerste busreis van 2016.

Vanaf de Ivoorhorst vertrekken we om 09.00 uur richting Flevoland, waar we in Almere bij “Gasterij Oostvaarders” aan de Oostvaardersplassen op de koffie met gebak worden verwacht.

We hebben hier royaal de tijd en kunnen genieten van het fraaie uitzicht over de plassen, een informatiefilm bekijken en het bezoekerscentrum bezoeken. Als de lunchtijd nadert gaan we naar Tollebeek voor de lunch in restaurant “De goede aanloop”.

Na de lunch gaan we naar de Goldhoorn Gardens in Bant, een verrassende Engelse tuin van maar liefst 4000 vierkante meter. De tuin wordt gekenmerkt met golvende lijnen en idyllische plekjes. De tuin is bijzonder door de afgestemde kleurencombinaties en variatie in bloemen bladvormen. De harmonie die de tuin uitademt creëert een ware rust tijdens de tuinwandeling. U krijgt een introductie en een rondleiding.
De Engelse sfeer vindt u ook terug in de nabijgelegen winkel.

Voor vertrek naar huis krijgen we nog een kopje koffie/thee met cake aangeboden. Om ca. 18.30 uur zijn we weer terug in Den Haag.

Voor deelname kunt u op 30 maart of enige bijeenkomst voor € 42,- een kaartje kopen. Aanbevolen wordt wandelstok of rollator mee te nemen. Opvouwbare rolstoel (betalende begeleider verplicht) in overleg met Anny i.v.m. beperkte bergruimte in de bus.

Beide wijkbusorganisaties werken weer mee om u ‘s morgens op de Ivoorhorst te bezorgen, gratis voor leden; niet-leden voor € 2,50 bij de kaartverkoop op te geven.

Meer informatie over de uitgaansgroep Haagse Hout vindt u hier.