Uitgaansgroep Haagse Hout: Bezoek aan Ouwehands Dierenpark

Vrijdag 15 juli gaan we met de bus naar Ouwehands
Dierenpark in Rhenen. Wij spelen al een poos met de gedachte nog eens een dierentuin met u te gaan bezoeken, maar de meeste dierentuinen zijn gigantische kinderparadijzen geworden en te duur voor ons. Recent hebben we nog een privébezoek aan Ouwehands gebracht en wij vinden het nog steeds een toegankelijke en betaalbare dierentuin.

De bus vertrekt vanaf de Ivoorhorst om 09.00 uur rechtstreeks naar Rhenen waar we om ongeveer 10.30 uur aan de koffie gaan met tijgersoesjes. Daarna gaat u vrij rondkijken in de dierentuin aan de hand van een verstrekte plattegrond.

Om 12.30 uur is de lunch met kroket, diverse belegde broodjes, rundvleessalade en melk, koffie of thee in de dierentuin; wij vertellen u ter plaatse in welk restaurant. Daarna kunt u verder gaan kijken in de dierentuin.

Om 15.30 uur wordt u bij de bus verwacht voor de terugreis.
Maar, daarbij wordt een kleine omweg ingelast naar Puiflijk, waar we fruitbedrijf Bouwmans bezoeken om heerlijke kersen te kopen.
Tijdens diverse zomerscholen zijn we bij dit bedrijf langs gegaan wat een aantal van u zich nog wel zal herinneren.

Om ca. 18.30 uur zijn we weer terug in Den Haag. Wilt u met ons meegaan dan kunt u op de kaartverkoopdag voor de sterk gereduceerde prijs van € 45,- (in plaats van € 54,-) op 6 juli een kaartje kopen. De wijkbussen verlenen ook weer hun medewerking.

Meer weten over Uitgaansgroep Haagse Hout? Klik hier.