t/m 10 januari: Daniëlle Davidson exposeert in Medisch Centrum Loudon

U kunt het werk van Daniëlle Davidson (1981) tot 10 januari 2013 gratis zien  in Medisch Centrum Loudon. Davidson maakt robuuste schilderijen waarin ze de mens & zijn omgeving als uitgangspunt neemt. De vervormingen en misleidingen in schaal zijn terug te vinden in haar schilderijen.

Davidson is filmmaakster en beeldend kunstenaar. Na de kunstacademie Minerva in Groningen te hebben afgerond, heeft zij het Dooyewaard stipendium gewonnen, waardoor ze een jaar in Blaricum heeft kunnen werken. Vervolgens heeft ze een Master aan de DAI (Dutch Art Instituut) succesvol afgerond.

Naast schilderijen maakt ze onder de naam DAAN, dagelijks een tekening. Deze kunt u via Facebook volgen https://www.facebook.com/DAANDAG of via de website www.daandag.nl.  Op haar website www.danielledavidson.nl kunt u nog meer schilderijen en ander werk bekijken. We hopen u te zien in Medisch Centrum Loudon, Loudonstraat 118, 2593 RV in Den Haag (Bezuidenhout).

Naast het werk van Davidson worden ook sieraden van Will Snijders geexposeert. Zij maakt draagbare kleurrijke halsobjecten van diverse soorten half-edelstenen en (zoetwater) parels. Deze zijn te zien in de vitrine.

Al het getoonde werk is te koop, tenzij anders is aangegeven.