Testers van www.haagseouderen.nl gezocht

Het Centraal Informatiepunt Ouderen (CIPO) zoekt testers van 55 jaar en ouder om de vernieuwde website te testen. Inmiddels is www.haagseouderen.nl verder ontwikkeld tot een interactieve website met stadsdeelgerichte informatie. Bezoekers kunnen informatie nu filteren op stadsdeel, reageren op nieuwsberichten en samen met andere 55-plussers activiteiten ondernemen in de community Samen Op Stap.

Wat vindt u, als bezoeker, van de website en van deze uitbreiding? Kunt u de informatie die u zoekt eenvoudig vinden en raadplegen? Is de informatie op de website helder en leesbaar? Vindt u het een toegevoegde waarde dat u kunt reageren op nieuwsberichten en activiteiten? Wat vindt u van de community Samen Op Stap?

Kortom: wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Wij willen de website graag samen met u testen, in een groep van maximaal 10 personen en in een ruimte met computers. De bedoeling is dat u de website individueel test aan de hand van enkele korte vragen. Met uw feedback kunnen we beoordelen of de website voldoet aan de verwachtingen en waar nodig verbeteringen aanbrengen.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden bij Maks Oosterbaan. Stuur een e-mail naar
maks@haagseouderen.nl of neem contact op via tel. 364 38 21. U ontvangt een bevestiging met meer informatie over datum, tijd en locatie.