Stem vóór 28 oktober op BPT Bezuidenhout voor de Haagse Hulde 2012!

De gemeente Den Haag en HOF zijn de zoektocht gestart naar de winnaar van de Haagse Hulde 2012. De Haagse Hulde is dé jaarlijkse prijs voor vernieuwend vrijwilligersbeleid. Organisaties die werken met vrijwilligers hebben zich aangemeld om mee te dingen naar de jury- of publieksprijs.

Thema
Dit jaar stelt de jury zich de vraag: Welke organisatie wist het beste Haagse Helden te verleiden’? Met het beeldmerk Haagse Helden benadrukt de gemeente Den Haag het belang van Haagse vrijwilligers en waardeert zij de vrijwillige inzet van 105.000 Hagenaars.

Stemmen
Van 1 t/m 28 oktober kan je op deze website stemmen op één van de genomineerden voor de Haagse Hulde 2012. Dit jaar zijn er twee prijzen te vergeven, namelijk de juryprijs en de publieksprijs, allebei bestaande uit een geldprijs van € 2000,- en het beeldje ‘De Bronzen Ooievaar’, vervaardigd door de adjunct-directeur van HOF.

ik wil meer lezen over de genomineerden en mijn stem uitbrengen >>

Uitreiking
Datum: vrijdag 23 november 2012
Locatie: Atrium van het stadhuis

Winnaar 2011
In 2011 was ‘Grenzeloos vrijwilligerswerk’ het thema voor de Haagse Hulde. De gelukkige winnaar was Scoutinggroep ds. Ferguson. Uit het juryrapport: ‘De jury spreekt haar waardering uit voor de manier waarop de vereniging het traditionele imago van scouting in een geheel nieuw, modern jasje weet te steken’.

Meld jouw Haagse Held aan
Naast Haagse organisaties zet de gemeente Den Haag dit jaar ook vrijwilligers in het zonnetje tijdens de uitreiking van de Haagse Hulde. In Den Haag doen 105.000 mensen vrijwilligerswerk. Allemaal Haagse Helden. Speciaal voor hen is er nu de Haagse Helden Galerij. Op 23 november ontvangen drie Haagse Helden uit de Galerij een leuke Haagse prijs en een taart. Ken jij een Haagse Held? Laat je waardering zien en geef ‘m op voor een plek in de Haagse Helden Galerij. Naast eeuwige roem maakt je Held kans op één van de drie prijzen.