Start verkoop New Babylon City Tower

DEN HAAG – Resideren op hoog niveau kan, letterlijk en figuurlijk, in de New Babylon City Tower. Morgen (zaterdag 12 november) is de start verkoop.
Het salesteam in de Sales Gallery aan de Bezuidenhoutseweg 65 verzorgt de verhuur en verkoop van de appartementen en penthouses in New Babylon. De naastgelegen Park Tower (100 meter) is eind 2010 opgeleverd en is inmiddels al voor 80% bewoond. In de Park Tower is een drietal ingerichte modelwoningen te bezichtigen.

207m2
De City Tower herbergt 99 koopappartementen. Naast de koopappartementen bestaat de City Tower, met 142 meter de hoogste woontoren van Den Haag, uit 106 huurappartementen. De appartementen en penthouses met een afmeting tot 207 m2 hebben royale buitenruimten en geven een uniek uitzicht over de stad, de zee en de regio.
Het comfort die de New Babylon City Tower wil bieden, is op alle niveaus door vertaald. Allereerst is er de luxe aankleding en afwerking. Verder biedt een servicemanager de gehele dag allerlei mogelijke gemaksdiensten. Ook beschikt elke woning over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

New City in the city
New Babylon is een nieuw gebied naast station Den Haag Centraal met appartementen, een full service business center met hypermoderne kantoren, een modern shopping center, fitness, hotel, restaurants en bars. New Babylon is ontworpen door Meyer en Van Schooten Architecten. Het bureau is geïnspireerd door het ‘a New City in the City’-concept: een 24-uurs stedelijk leefgebied met alle mogelijke functies en voorzieningen op gebied van wonen, werken en winkelen. Door de ligging midden in de binnenstad, direct naast het station is het niet alleen hét kloppende (inter)nationale OV-hart, maar ook een top- plek om te wonen, te werken en te winkelen.

Oplevering/prijzen
De prijzen van een koopappartement beginnen bij 299.000 euro; een woning huren kan vanaf 975 euro per maand.
In het 2e kwartaal van 2012 wordt de City Tower opgeleverd. Prijzen: koop vanaf € en huur vanaf € 975. Adres start verkoop: New Babylon, Bezuidenhoutseweg 65. Informatie:
www.newbabylon.nl.