Staatssecretaris Dijksma verricht openingshandeling Den Haag Nieuw Centraal

De voorbereidingen voor de officiële opening van het station zijn in volle gang en de állerlaatste werkzaamheden worden komende twee weken uitgevoerd. Hoewel we natuurlijk nog niet alles verklappen, lichten we wel een klein tipje van de sluier over het programma van 1 februari!

De hele dag feest
Het station wordt op een gewone door-de-weekse maandag geopend. De gehele dag vinden er prikkelende, feestelijke en muzikale activiteiten plaats in de stationshal, zodat iedereen deze bijzondere mijlpaal mee kan vieren. Dat betekent dat sommige artiesten vroeg uit de veren moeten, want het programma start al om 7.00 uur! De laatste artiesten treden op tot ongeveer negen uur ’s avonds. Wie die – typisch Haagse – artiesten zijn delen we binnenkort via Twitter en Facebook.

Officiële openingshandeling
Tussen de middag, tussen 12.00 en 13.00 uur openen staatssecretaris Dijksma en burgemeester van Aartsen de nieuwe stationshal echt officieel. Iedereen is uitgenodigd om bij dit interactieve deel aanwezig te zijn. Jij komt toch ook?

Volg het nieuws
Via Twitter @DHNCentraal en Facebook, en via deze website uiteraard, houden we je op de hoogte van de feestelijke activiteiten. Jouw berichten over de officiële opening zijn uiteraard van harte welkom! Gebruik daarvoor, net als wij, #DHCverbindt.