RandstadRailritten met belegeleiding voor mensen met een beperking.

Vergroot uw vrijheid door te leren reizen met RandstadRail en schrijf u nu in!
Maakt u gebruik van een rollator, (elektrische) rolstoel, scootmobiel, of kent u iemand die een hulpmiddel gebruikt? Of bent u blind of slechtziend? Dan is dit iets voor u! 
Bij ‘Kennismaking RandstadRail’ krijgt elke reiziger een coach met wie hij maximaal drie begeleidingsritten met RandstadRail maakt. Tijdens de ritten leert de coach de reiziger de handigheidjes die belangrijk zijn bij het reizen. Bijvoorbeeld bij welke deur het beste kan worden ingestapt, hoe de rolstoel of scootmobiel in het voertuig moet worden neergezet, waar iemand die niet (goed) kan zien het best kan zitten of welke informatie standaard via de luidsprekers gegeven wordt. 
De begeleiding is gratis. 
Ruim 150 mensen met een beperking gingen u voor en zijn blij met hun nieuw verworven onafhankelijkheid. Reist u ook mee?
Kom naar de informatie bijeenkomst op 19 april 2013 
Locatie: Wijkgebouw ‘De Geest’
Georges Bizetstraat 25, Den Haag
Tijd: van 13.30 uur tot 16.00 uur
Naast algemene voorlichting over de OV-chipkaart krijgt u van de HTM ook tips en informatie over veilig reizen met RandstadRail. 
Aanmelden kan tot 11 april via info@voorall.nl
Voorall voor Hagenaars met een beperking
Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag. Voorall is adviseur voor het gehandicaptenbeleid van de gemeente Den Haag en fungeert als spreekbuis voor de achterban. 
RandstadRail is toegankelijk voor bijvoorbeeld blinden of mensen met een scootmobiel of rolstoel, maar toch wordt er door hen niet zoveel gebruik van gemaakt. Volgens Voorall kan het anders en is dat ook noodzakelijk. Zelfstandig reizen met openbaar vervoer is namelijk een belangrijke voorwaarde om op een gelijkwaardige wijze te kunnen deelnemen aan de samenleving.
‘Kennismaking RandstadRail’ is een vast aanbod van Voorall en wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg.