Puur! Genieten in Bezuidenhout / Beatrixkwartier

Tijdens de eerste Puur Restaurant Week van 22 tot en met 28 oktober 2012 kun je ook in Den Haag uitstekend terecht voor een biologisch, fair-trade of duurzaam hapje en drankje. Cafe-Restaurant Pan in het Haagse Bezuidenhout is het enige Haagse restaurant dat aandacht besteed aan de Puur Restaurant week en er zal bij Pan ter ere van deze week een geheel biologisch driegangenmenu geserveerd worden.

De Puur Restaurant Week is een landelijke actie van Puur!uit eten: de duurzame culinaire gids, in samenwerking met Stichting Max Havelaar: het keurmerk voor Fair-trade producten. Het doel is om de biologische, duurzame en Max Havelaar producten in de horeca breder verkrijgbaar te maken en te promoten, zodat mensen wat vaker kunnen kiezen voor eerlijke producten. Ook tijdens een gezellig avondje uit.
Cafe-Restaurant Pan is zelf ook enthousiast over het initiatief van Puur!uit eten. Eigenaren Daniel en Nieske hebben zin om er wat lekkers van maken.

Op de niet te versmaden Pan-burger na serveert Cafe-Restaurant Pan normaal gesproken geen puur biologische kaart. Het restaurant biedt u echter altijd een gezond alternatief. Een bezoek aan Pan voor een lunch of diner is nooit saai, de kaart bevat lekkere gerechten en wisselt ook regelmatig, elke keer vind ik een verrassing op de kaart. En nu dus ook nog een biologisch menu.