Politie zoekt getuigen woningoverval

Den Haag – Een 50-jarige Haagse is woensdagavond 11 augustus in haar woning aan de Jan van Riebeekstraat door twee mannen overvallen. Om 19.30 uur werd bij de woning van het slachtoffer aangebeld. Toen zij de deur opende, zag zij twee mannen voor haar deur staan die geld eisten. De overvallers drongen vervolgens de woning binnen en overmeesterden de vrouw. Zij werd vastgebonden en de overvallers doorzochten de woning. Nadat de overvallers de woning hadden verlaten, kon de vrouw alarm slaan. De politie stelde direct een onderzoek in en bij één van de treinsporen op het Centraal Station werden enkele goederen aangetroffen die bij de overval waren gebruikt. 
Het signalement van de overvallers luidt: dader één was een dunne man die tijdens de overval een zwarte jas en spijkerbroek droeg. Dader twee was een gezette man met kort krullend haar. Hij droeg tijdens de overval een overwegend grijs geruite jas en een spijkerbroek. 

De recherche van Bureau Overbosch is op zoek naar getuigen van deze overval en stuurde een SMS-alert. Bent u getuige geweest van deze overval of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met politiebureau Overbosch via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld misdaad anoniem (M) via 0800-7000.