Politie zoekt getuigen van een woningoverval in de Daendelsstraat op 6 juni

Den Haag – De recherche van bureau Overbosch is op zoek naar getuigen van een woningoverval op de Daendelsstraat op donderdag 6 juni om 03.00 uur.
Een 51-jarige Hagenaar opende de deur nadat er bij hem werd aangebeld. Onmiddellijk werd de man bedreigd door twee verdachten en werd hij zijn woning ingeduwd. De twee mannen doorzochten de woning en verlieten na ongeveer een uur de woning met enkele persoonlijke eigendommen. Ook werd de fiets van het slachtoffer meegenomen. De mannen gingen er vandoor in de richting van het fietspad van de Schenkviaduct. Eén van de verdachten was in het bezit van een witte plastictas van vermoedelijk de V & D. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.
Signalement verdachten
Verdachte 1: Negroïde man (licht), 30-40 jaar, lengte 1.90 mtr. slank postuur, gemillimeterde haargroei, linkerzijde oogkas litteken. Hij droeg een blauw trainingspak voorzien van 2 witte strepen op de mouwen en de zijkant van de broekspijpen. 
Verdachte 2: Negroïde man, 30-40 jaar, lengte 1.85 mtr. breed sportief figuur, groene baret op het hoofd, donkere kleding.
Tip? Bel de politie
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.