Plaatsing fietstrommels onder Schenkviaduct

In de week van 23 februari 2015 plaatst de gemeente 2 fietstrommels onder het Schenkviaduct. Dit zijn kleine, afsluitbare fietsenstallingen waar fietsen overdekt gestald kunnen worden.
In het verleden hebben verschillende bewoners de gemeente gevraagd om in hun omgeving een fietstrommel te plaatsen. Ook voor onder het Schenkviaduct/Weteringkade, ter hoogte van de Spaarnedwarsstraat kreeg de gemeente dit verzoek. In september 2013 is het plaatsingsplan voor deze fietstrommels vastgesteld.
Vergunning verleend
De gemeente heeft voorafgaand aan de plaatsing een vergunning aangevraagd voor de fietstrommels. Tegen de vergunningsaanvraag is geen bezwaar ingediend. De gemeente gaat de trommels daarom nu plaatsen.
Biesieklette
Biesieklette verzorgt de verhuur van de fietstrommels. Bewoners die een plaats in een fietstrommels toegewezen hebben gekregen, krijgen op korte termijn bericht van Biesieklette.
Bewonersbrief
Bewoners hebben een brief over de plaatsing van de fietstrommels van de gemeente gekregen. U kunt de brief hier lezen: Bewonersbrief Plaatsen fietstrommels onder Schenkviaduct (PDF, 54 kB)

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de fietstrommels? Stuur dan een e-mail naar fietsparkeren@denhaag.nl. Het is niet meer mogelijk nieuwe aanvragen voor een fietstrommel in te dienen. Alle beschikbare trommels zijn inmiddels toegewezen.