Overval tankstation Bezuidenhoutseweg in Opsporing Verzocht

Op vrijdag 31 december 2010 rond 19.30 uur stapt de 48-jarige medewerkster van het Texaco-tankstation aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag even buiten de beveiligde ruimte om buiten de emmers bloemen naar binnen te halen. Ze loopt naar de keuken naast de beveiligingsruimte om ze op te bergen omdat het tegen sluitingstijd is. Ze loopt nog even de publieksruimte in om wat werkzaamheden te doen als daar plotseling een man staat. Hij komt meteen op haar af en eist onder bedreiging van een mes het geld uit de kassa. De vrouw loopt terug de beveiligde ruimte in, maar de dader niet. In plaats daarvan komt hij voor het open raam van de balie staan waar je afrekent. De vrouw laat hem de lade met geld zien waarop de man de briefjes zelf uit de kassa haalt. Ook eist hij pakjes sigaretten. De vrouw legt een paar pakjes op de balie, waarop de man er enkele van pakt en vervolgens de winkel uitloopt.

Signalement dader Het betreft een man van ongeveer 23 jaar oud. Hij is ongeveer 1.74 meter met een mager postuur en een smal gezicht. Hij droeg een donkere muts en een soort trainingsjasje met een grijze kleur. De dader sprak goed Nederlands met een licht buitenlands accent. 
Vluchtroute De man liep na de overval over de Bezuidenhoutseweg richting Centraal Station.
Vragen politie Wie (her)kent naar aanleiding van de bewakingsbeelden en het signalement de dader van de gewapende overval op het Texaco-tankstation aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag op vrijdag 31 december 2010 om 19.30 uur?
– Wie is er getuige geweest van de overval in Den Haag, maar heeft zich nog niet bij de politie gemeld?
– Wie heeft de dader na de overval gezien op de Bezuidenhoutseweg richting Centraal Station?

Reacties
Politie Haaglanden: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

 

 

Klik hier om dit venster te sluiten