Overval op kledingwinkel Theresiastraat, politie zoekt getuigen

Een nog onbekende man overviel zaterdagmiddag 9 juli om 12.45 uur kledingwinkel “Van de bank gekocht” op de hoek van de Theresiastraat en de Marialaan. De man bedreigde de twee vrouwen met een vuurwapen en eiste geld. De recherche van Bureau OVerbosch onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.
De overvaller liep even na 13.00 uur in de middag de winkel binnen en bedreigde eerst de cassiere en vervolgens de andere aanwezige medewerkster. Bij de overval raakte niemand gewond, de man heeft een onbekend geld bedrag buitgemaakt.
 
Van de overvaller is het volgende signalement bekend:
Een man met een licht getint uiterlijk, tussen de 25 en 30 jaar, ongeveer 1.75 en 1.80 m met een mager postuur, de man had tijdens de overval een capuchon over zijn hoofd, deze zat vast aan een lange driekwart donkerkleurige jas. De man sprak Nederlandse met een accent.
 
Tips? Bel de politie
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.