Oranjefonds zoekt Kroonappels

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Samen met iedereen in het Koninkrijk gaan we op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven in drie categorieën:
BuurtVoor een organisatie of initiatief dat de samenhang of leefbaarheid in De Buurt versterkt.
JeugdVoor een organisatie of initiatief dat de kansen voor De Jeugd verbetert.
Helpende HandVoor een organisatie of initiatief waarbij centraal staat dat mensen elkaar de Helpende Hand bieden, bijvoorbeeld waarbij vrijwilligers zich duurzaam inzetten voor de medemens.
Zo wijzen we de nieuwe Koning en Koningin de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. Misschien wel naar u!
De prijs
Voor de uiteindelijke winnaars is er € 50.000,= beschikbaar én een Appeltje van Oranje, uitgereikt op Paleis Noordeinde. Voor alle deelnemers is het een unieke kans om meer zichtbaar te zijn.
Uw initiatief aanmelden?
Bent u verbonden aan een organisatie waar de Buurt, Jeugd of elkaar de Helpende Hand reiken centraal staan? Meld uw bestaande activiteiten dan aan. Ook oud-winnaars van een Appeltje van Oranje kunnen meedoen! Aanmelden kan t/m 8 maart via www.kroonappels.nl.
Het Oranjefonds ziet uit naar uw inzendingen!