Opsporingsbericht: Politie waarschuwt voor nepglazenwasser

De politie waarschuwt voor een zeer actieve nepglazenwasser. De afgelopen week heeft de man, voor zover bekend, al ruim vijftien slachtoffers gemaakt in de regio Haaglanden. De politie roept alle slachtoffers op om aangifte te doen.

Sinds een week is er een nepglazenwasser actief in de regio. Hij gaat als volgt te werk. Hij belt aan met het verhaal dat hij de ramen heeft gewassen en dat hij zijn geld wil. Vervolgens gaat hij weg met het geld, waarna de slachtoffers erachter komen dat de ramen helemaal niet zijn gewassen. De politie is nadrukkelijk op zoek naar mensen die geen aangifte hebben gedaan, maar wel het idee hebben opgelicht te zijn. De man heeft toegeslagen in zowel het centrum van Den Haag, Overbosch als in Rijswijk, Delft en omstreken. Wees alert!

Signlament
De man is ongeveer 35 jaar oud en heeft een blank uiterlijk. Hij heeft half lang, blond haar en een zeer slecht gebit. Er ontbreken veel tanden. De man ziet er onverzorgd uit.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze babbeltruc, Ben u door de man benadeeld? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachte? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.