‘Op bezoek in Bezuidenhout’

De VVD komt naar u toe!
De VVD-gemeenteraadsfractie gaat op bezoek in het Bezuidenhout. Zij wil weten wat Bezuidenhouters vinden van hun leefomgeving. Wat is goed? Wat kan beter? Waar zou de fractie absoluut eens een kijkje moeten komen nemen om iets te leren of te verbeteren?

Het unieke van de nog te plannen werkbezoeken is dat bewoners zelf de agenda kunnen bepalen. Raadslid Ageeth van den Heuvel: “In de raad krijg je niet altijd het complete beeld op je netvlies. Bij een vooraf gepland werkbezoek is er weer weinig ruimte voor de ideeën van bewoners. Daarom willen wij als VVD het nu eens anders aanpakken. Door de bewoners de aftrap te geven, kunnen wij onze ogen en oren goed de kost geven. Bij sommige concrete probleemsituaties zullen we misschien gelijk actie kunnen ondernemen in het stadhuis ”.

De liberalen benadrukken dat de opzet niet garandeert dat het altijd zal lukken om het iedereen naar de zin te maken. Mensen en partijen hebben nu eenmaal verschillende ideeën en de middelen van de gemeente zijn niet onbeperkt. Afwegingen zullen moeten worden gemaakt. Ook hebben inwoners een eigen verantwoordelijkheid. Maar de VVD kan echter wel de garantie geven dat er serieus naar de door de bewoners aangebrachte zaken zal worden gekeken.

De inwoners van het Bezuidenhout kunnen kwesties die zij belangrijk vinden, aankaarten bij de VVD-gemeenteraadsfractie per e-mail vvd@denhaag.nl , tel. 070 –  353 37 26 of fax 070 – 353 37 37. Naar aanleiding van de reacties zal een inventarisatie worden gemaakt en zal de VVD op bezoek komen. Zo kunnen raadsleden bijvoorbeeld komen kijken naar een onveilige verkeerssituatie in de wijk. Of een geslaagd initiatief van bewoners bezoeken. Wie zal het zeggen? U, als bewoner!

Voor nadere informatie:
Ageeth van den Heuvel (raadslid), tel. 06 – 55 95 19 54
De website www.vvddenhaag.nl bevat actuele informatie over de VVD Den Haag. De site wordt bijna dagelijks bijgewerkt.