Ook gratis graffiti laten verwijderen van uw pand?

Dat kan!
Met de gemeente Den Haag hebben we een contract om alle illegale graffiti en posters in onze wijk te laten verwijderen. Deze overlast geeft veel bewoners een onaangenaam en onveilig gevoel. Als u, eigenaar of huurder, toestemming geeft voor de schoonmaak van uw pand, doet u automatisch mee aan de graffiti-schoonmaakregeling van de gemeente Den Haag.

Wat doen wij?
Wij informeren u verder en verzamelen uw toestemmingen. Want: hoe meer deelnemers, hoe sneller onze wijk graffiti-vrij is en blijft. Geen graffiti op uw pand? Geef toch toestemming! Ook uw pand kan beklad worden. Als u meedoet, laten we uw pand gratis schoonmaken door een professioneel en gecertificeerd schoonmaakbedrijf. U meldt, wij laten schoonmaken. Huurt u een huis van een woningcorporatie, dan meldt u graffiti rechtstreeks aan uw verhuurder. Woningcorporaties maken hun bezit namelijk zelf schoon.


Wat doet u?
Door het invullen en opsturen van het toestemmingsformulier en het meldingsformulier doet u mee aan de schoonmaakregeling. Zo werken we samen aan een schone en veilige stad zonder klad en plak. Breng of stuur de formulieren naar het stadsdeelkantoor Haagse Hout – Loudonstraat 95 – 2593 RV Den Haag of scan en mail ze naar meldpuntgraffiti@denhaag.nl. Vergeet niet het toestemmingsformulier te ondertekenen.

Eerst meer weten? Bel Meldpunt Graffiti: 070-3534605