NL-Doet actie in Bezuidenhout-West: Gezellig Groen en Kleur; doe mee!

Zaterdagochtend 12 maart willen de vrijwilligers gesteund door het – Oranje Fonds – en – NL Doet – samen met u, de bewoners van Bezuidenhout WEST, de mouwen opstropen zodat onze hele wijk er het aankomend jaar weer netjes en fleurig uitziet. Met als doel, een groener en kleuriger Bezuiden Hout West.

Jong en oud, Vrijwilligers gezocht. Iedereen is van harte welkom

Op diverse plekken in de wijk gaan bewoners en vrijwilligers samen aan de slag. Diverse bollen en bloeiende planten zullen in bestaande Boomspiegels (= stuk grond rondom de stam van een boom) en groenstroken geplant worden.

Opfleuractie
Bent u zelf een bewoner van Bezuiden Hout WEST met een voortuintje? Op 12 maart kunnen andere vrijwilligers u helpen er iets heel moois van te maken. Het wordt beslist een lange en mooie zomer, met fleurige en geurige bloemen in onze wijk. Bezuiden Hout WEST wordt misschien wel de mooiste wijk van Den Haag.

Opgeven voor Gezellig Groen en Kleur Bezuidenhout West:

Hier handje2 opgeven – Website NL Doet – https://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=11931.
Of stuur een email voor de Opfleuractie naar: j.dewit@voorwelzijn.nl of b.hageman@voorwelzijn.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en geef ook aan: Ja, ik wil helpen met tuinieren of Ik wil graag zelf hulp vragen voor mijn tuin of Ik heb een fleurig idee, nl:

Doet u ook gezellig mee met NLDoet en Opfleuractie ?
Verzamelen: 12 maart om 10.30 uur
Jan van Riebeekplein 90 – 2595 WS ’s-Gravenhage

Wijkcentrum Bezuidenhout-West
In buurtcentrum Bezuidenhout-West kunnen bewoners uit de wijk elkaar ontmoeten. Bezuidenhout-West organiseert verschillende activiteiten.

Bewoners kunnen er bijvoorbeeld terecht voor een kopje koffie, thee of een broodje. Maar ook voor activiteiten in hun vrije tijd, zoals bewegen, bingo, kaarten en bloemschikken. Bezuidenhout-West biedt ook zorg en onderwijs aan of organiseert uitstapjes.

Adres & contact
Jan van Riebeekplein 90
2595 WS Den Haag
Telefoon: (070) 315 10 44