Njoy Fitness maakt sporten weer leuk

Het leven is gehaast en druk. Vindt dan nog maar eens tijd om te sporten. Gelukkig is er nog Njoy Fitness.
“Onze doelgroep”, vertelt clubmanager Esther van der Sluis, “is de zakenman in de buurt en vaders en moeders uit deze omgeving. Nadat ze bijvoorbeeld hun kinderen naar school hebben gebracht. Wij geven lunch-lessen, die wat korter zijn dan normaal, speciaal voor zakenmensen.”
Njoy Fitness is gevestigd in de E-toren van het complex ‘Prinsenhof’ aan het Prinses Margrietplantsoen. De club zit er nog maar pas, sinds 1 oktober. Het is de voortzetting van een fitnessclub die er al langer zat.
Njoy Fitness bezit twee grote ruimtes. Eén voor lessen in aerobic, spinning en zumba (een fitness workout op Latijns-Amerikaanse muziek) en één, waarin een groot aantal cardio- en krachttoestellen staan. “Je kan hier zelf trainen of onder leiding van gekwalificeerde instructeurs”, laat Van der Sluis weten. “En je kan bij ons terecht voor een Turks stoombad, sauna en licht-sauna.”


Afvallen
“Nieuw is de ‘Slim Belly’-training. Het is Een methode, waarin je binnen vier weken de buikomvang met 8 centimeter kan laten afnemen,” onderstreept de clubmanager.” Kleedkamers, douches, de mooie lounge met gratis koffie. Alles ziet er in deze club verzorgd en aantrekkelijk uit en bovendien is het parkeren gratis. Tip: vraag naar de kortingsacties van oktober.”