Nieuwsbrief Burenhulpcentrale Haagse Hout

Beste deelnemer,
Dit is de eerste nieuwsbrief van 2014 en wij hopen dat u en uw buren elkaar ook dit jaar weer een handje kunnen helpen. Wij willen u graag via deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de ontwikkelingen van afgelopen maanden, maar ook onze plannen voor het nieuwe jaar.
Hoe gaat het nu met de BHC Haagse Hout?
In januari 2013 is de Burenhulpcentrale van start gegaan in Benoordenhout, deze wijk valt onder de Burenhulpcentrale Bezuidenhout. Inmiddels krijgen wij ook uit Benoordenhout steeds meer aanmeldingen binnen en kunnen ook in deze wijk steeds meer buren elkaar een handje helpen.
Misschien heeft ook u de Burenhulpcentrale tram zien rondrijden. Mede hierdoor krijgen we steeds meer bekendheid in Den Haag en neemt het aantal deelnemers in de Haagse Hout nog steeds toe. Zo hebben we in de afgelopen maanden ongeveer 30 nieuwe aanmeldingen gekregen.
Hieronder staat een overzicht van het huidige aantal deelnemers per centrale:
– Mariahoeve: 195 deelnemers
– Bezuidenhout & Benoordenhout:150 deelnemers
– Totaal: 345 deelnemers
Wij zullen af en toe contact met u opnemen om van u te horen of alles naar wens verloopt en onze gegevens te controleren. Zo kunnen wij het ledenbestand schoon houden en krijgt u de gelegenheid uw ervaringen met ons te delen.
Praktische Zaken
Handig om te weten is, dat als u wordt gebeld voor een klus, u het hele bandje afluistert en alle stappen volgt voordat u ophangt. Dit is noodzakelijk om een definitieve match te maken.
Indien u overdag minder goed bereikbaar bent en/of niet alle verzoeken op uw telefoon binnen krijgt kunt u ook de website in de gaten houden voor verzoeken in uw wijk.
Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan vraag ik u dit persoonlijk aan mij mee te delen door telefonisch of per e-mail contact met mij op te nemen.
Klussen
Hebt u thuis een klusje dat maar blijft liggen? Onze hulpbieders kunnen hierin wellicht iets voor u betekenen. Het is de bedoeling dat het om kleine klusjes gaat zoals uw stoepje sneeuwvrij maken, een lamp ophangen of het aansluiten van een elektronisch apparaat. Mocht u als hulpbieder voor een hulpvraag komen te staan die ingewikkelder is dan in eerste instantie is aangegeven door de hulpvrager, kunt u contact opnemen met Lies Bouts via onderstaand telefoonnummer.
Fixet: De nieuwe ambassadeur van de BHC
Wij verwelkomen Fixet als nieuwe ambassadeur van de BHC. Met uw pasje van de BHC krijgt u bij Fixet, op de Laan van Nieuw Oost-Indië 78, 10% korting op uw aankopen. Zij zijn sinds oktober 2013 ambassadeur geworden van de Burenhulpcentrale en door deze samenwerking kunt u gebruik maken van dit voordeel.
Voor aanbiedingen kijk op: www.fixet.nl.

Contact
Voor overige vragen en opmerkingen met betrekking tot de Burenhulpcentrale Haagse Hout kunt u telefonisch contact opnemen met de coördinator Lies Bouts. Zij is aanwezig op dinsdag en donderdag van 09.00 – 17.00 uur en woensdag van 09.00 – 13.00 uur. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd.
Met vriendelijke groet,
Lies Bouts
Tel: 070-3470041
070 – 2629999