Nieuwe serie van 4 klassieke concerten ‘Jong talent op het podium’

Nieuwe serie van 4 klassieke concerten ‘Jong talent op het podium‘ in de Christus Triumfatorkerk 
Op zaterdag 31 januari a.s. start de serie van 4 klassieke concerten waarbij jong talent de kans krijgt om zich te presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Maria Starke-Milkó organiseert en programmeert deze serie voor het 7e jaar. Zij vertelt: ‘Het is me weer gelukt om deze serie neer te zetten. We hebben dit keer alle zeilen moeten bijzetten om het voor elkaar te krijgen. Noodgedwongen hebben wij Mariahoeve verlaten en zijn nu neergestreken in Bezuidenhout.
Deze concertserie vindt plaats in de Christus Triumfator Kerk op de hoek van de Laan van Nieuw Oost-Indië en de Juliana van Stolberglaan. De prachtige kerkzaal beschikt over een goede akoestiek en biedt plaats aan 450 mensen. De kerk is niet ver van station Den Haag Centraal en heeft voor de deur de halte ‘Laan van NOI’ van de bus 23 en van de trams 2 en 6. In het weekend is er vrij parkeren in de omgeving.’
Ze vervolgt: ‘Deze concerten zijn allemaal op zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur. Het kost maar € 7,50 per kaartje, kinderen tot 13 jaar betalen slechts € 2,50 pp. Dit jaar hebben we ook abonnementen in de voorverkoop. Voor € 25,00 kan je dan alle 4 de concerten bezoeken.
Interesse? Mail naar concerten@kunstpost.nl of bel 070-383 27 96 op werkdagen tussen 10:00-11:00 uur. Wat willen weten? Hoeveel abonnementen wil je hebben en naar welk adres kunnen we deze versturen. Na ontvangst van de betalingen op rekening NL77ABNA0438839978 t.n.v. klassieke concerten onder vermelding van ‘abonnement 2015’ worden ze dan gratis thuis bezorgd. We hopen dat het net als vorig jaar weer heel druk wordt.  ”
Met trots vertelt ze: ‘Het programma ziet er als volgt uit:
1. Zaterdag  31.01.2015: Het BrackmanTrio (www.brackmantrio.com) bestaande uit: Tim Brackman (viool), Jonathan van IJzerlooij (cello) en Anne Brackman (piano)
2.  Zaterdag 14.02.2015: Rosalía Gómez Lasheras (piano)
3.  Zaterdag 14.03.2015: Lucie Horsch (blokfluit), Alexandra Nepomnyashchaya (klavecimbel), Mayte Levenbach (viool) en Natasja Douma (piano)
4.  Zaterdag 11.04.2015: Animato Kwartet. Dit kwartet wordt gevormd door: Shin Sihan en Tim Brackman (viool), Elisa Karen Tavenier (altviool) en Pieter de Koe (cello)
Zoals ook in de afgelopen jaren, worden er juweeltjes uit het kamermuziek repertoire uitgevoerd zoals werken van J.S. Bach, Beethoven, Debussy, Haydn, Ravel en van vele anderen. Een palet van muzikaal genot! Zet u al vast alle data in uw agenda?”
Meer info? kijk op www.kunstpost.nl