Nieuwe primeur Bezuidenhout.nl: Alle in de wijk aangevraagde en verleende vergunningen beschikbaar

Opnieuw heeft Bezuidenhout.nl in korte tijd een primeur. Nog maar enkele weken geleden kwamen alle te koop en te huur staande woningen in de wijk automatisch op de site beschikbaar. En vanaf vandaag zijn ook alle recent aangevraagde en verleende vergunningen in onze wijk automatisch voor u beschikbaar. U hoeft dus niet meer te zoeken tussen alle gemeenteberichten; wij hebben ze nu automatisch voor u geselecteerd en met een druk op de knop beschikbaar gemaakt.

De gemeente publiceert de aangevraagde en verleende vergunningen sinds 1 maart digitaal. Publicatie in de Posthoorn is per 7 maart gestopt en daarmee niet meer op papier te vinden. De Stichting Wijkberaad Bezuidenhout heeft het initiatief genomen om de voor onze wijk relevante vergunningen voor de bewoners via Bezuidenhout.nl beschikbaar te stellen.

U kunt de vergunningen bekijken door op de knop Vergunningen te klikken op de homepagina van Bezuidenhout.nl. Omdat alle vergunningen automatisch uit de door de gemeente ter beschikking gestelde database moeten worden geselecteerd kan het enkele seconden duren voordat de betreffende pagina verschijnt.

Zo wordt het voor u als wijkbewoner steeds makkelijker om te weten wat er zoal om uw huis speelt.