Nieuwe fietsenstalling Anna van Buerenstraat met 1.100 fietsparkeerplekken

Omvormen parkeerterrein
Het parkeerterreintje onder het Prins Bernhardviaduct wordt omgevormd tot fietsenstalling. De stalling komt op het parkeerterrein en rondom de inrit naar de parkeergarage onder het Anna van Buerenplein. Er komt een ‘gevel’ van doorzichtig hekwerk. De doorzichtige gevel geeft een beter gevoel van veiligheid in de stalling. Binnen het hek komen stallingsplekken in dubbellaags rekken. Boven de inrit naar de parkeergarage CS-New Babylon komt een ruimte voor de beheerder. 
Weinig overlast
De overlast door de bouwwerkzaamheden is beperkt. Een groot deel van de werkzaamheden is vooraf voorbereid op de werkplaats. Vanaf 16 februari is de aannemer op de locatie aan het werk. Hierdoor is er tijdens de werkperiode af en toe een wegversmalling van de Prins Willem-Alexanderweg. In week 9 (23-27 februari) is de in- en uitrit naar de parkeergarage CS – New Babylon aan de Prins Willem-Alexanderweg afgesloten. De inrit vanaf de Bezuidenhoutseweg/Prinses Irenestraat blijft de gehele periode open. De werkzaamheden vinden alleen overdag plaats tussen 7.00 en max. 19.00 uur. Half april is de stalling gereed. Voor vragen kunt u terecht bij de contactpersoon vande aannemer: Cees Franken, 06 – 51 22 33 65. 
Meer info over fietsenstallingen rond Den Haag Centraal https://www.denhaagnieuwcentraal.nl/bereikbaarheid/fietsenstalling/ 
Meer info over fietsenstallingen in Den Haag op www.denhaag.nl/fietsen