Nieuw schrijftalent uit Bezuidenhout brengt spannende actie-thriller uit

De titel is “Op de vlucht voor de waarheid” en het verhaal speelt zich deels af in onze wijk. Hierdoor is de omgeving enorm herkenbaar en komt het verhaal buitengewoon dichtbij. Voor wie van actie, avontuur, complot en spanning houdt, is dit een echte aanrader!

Boek op de vlucht voor de waarheid cover

“Op de vlucht voor de waarheid”
Willem Ram wordt verdacht van het plegen van twee moorden in Den Haag. Hij wordt getipt en beseft dat het er slecht voor hem uitziet. Daarnaast krijgt hij te maken met mannen die hem achtervolgen en naar het leven staan. Met deze mannen en de politie op zijn hielen, slaat hij op de vlucht. Tegelijkertijd wordt hij heen en weer geslingerd tussen loyale gevoelens ten aanzien van zijn ex-werkgever, zijn droom te emigreren en zijn wens te achterhalen wat er gebeurd is. Hij weet dat hij keuzes moet maken, maar wat zijn de juiste keuzes in een wereld vol complotten, onzekerheden, leugens en bedrog?

De schrijver is Boudewijn Notenboom, een schrijftalent uit onze wijk met een toegankelijke, vlotte, innemende en spannende schrijfstijl.
“Op de vlucht voor de waarheid” is verkrijgbaar bij boekhandel Loefboek, Theresiastraat 72, via andere boekhandels en via de uitgeverij. ISBN: 9789048437221, Verkoopprijs: € 16,95.