Nieuw in Bezuidenhout: Gwendolynn Intuitieve massagepraktijk

Mijn naam is Gwen Hopman. In de afgelopen jaren was ik werkzaam bij het ministerie van Algemene Zaken, bij de frontoffice. Ik heb dat gecombineerd met het opbouwen van mijn praktijkje en het volgen van verschillende cursussen.
Ik ben in Duinoord geboren en heb daar 25 jaar gewoond. Na een periode van 10 jaar Lelystad met het gezin met inmiddels 6 kinderen ben ik teruggekomen naar Den Haag, Bezuidenhout (fijne wijk). Dit is 9 jaar geleden. Het was ook in die tijd dat ik wist dat ik wat anders wilde qua werk. Inmiddels heb ik me bijna 2 jaar geleden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en per 1 januari jl. heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan bij het Ministerie opgezegd om ervoor te gaan.
Opleidingen
Ik ben altijd een verzorgend type geweest en wilde iets doen waarmee ik mensen kon helpen op geestelijk en lichamelijk vlak. Zodoende ben ik een cursus zelfontwikkeling en stresscounseling gaan volgen, gevolgd door de aromatherapie welke ik nog steeds dagelijks toepas in de vorm van massageolie of geurverspreiding. 
De cursus holistische massage heeft een hoop toegevoegd aan mijn vak. Holisme is de balans tussen lichaam en geest en het is dan ook belangrijk om te kunnen voelen hoe de energie van de cliënt is. Zijn er blokkades, dan worden deze weggenomen. 
Ook de Reikicursus speelt hier een belangrijke rol in. Als laatste heb ik de cursus Ayurvedische massage gevolgd. Deze is gericht op de meridianen (energiebanen) en chakra’s (energiewielen).

Cliënten
Om een goede massage te kunnen geven, vindt er gesprekje plaats om de behoefte van de cliënt te bepalen. Tijdens de massage wijst het zich vanzelf wat nodig is voor cliënt; olie en behandeling wordt hier op aangepast. Vandaar het woord “intuïtief” in mijn bedrijfsnaam.
Ik hoop dat ik in Bezuidenhout veel mooie mensen mag ontvangen in mijn praktijk aan de De Vriesstraat 59.
Voor verdere info: www.gwendolynn.nl
Gwendolynn Intuitieve massagepraktijk
Telefoonnummer 06 12172768