Nieuw Délifrance Restaurant geopend in de Theresiastraat

Half november is er een nieuw restaurant van Délifrance geopend in Den Haag. Een gezellige plek in de Theresiastraat (op de hoek met de Adelheidstraat) met voldoende zitgelegenheid voor zowel de zakelijke als privébezoeker. Genieten van een kopje lekkere koffie of een smakelijke lunch. Met de grote hoeveelheid kantoren in de omgeving is dit restaurant ingesteld op de zakelijke bezoeker. Voor een zakenlunch of bedrijfsborrel is dit restaurant uitermate geschikt. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van WIFI.
Tevens biedt dit restaurant cateringmogelijkheden aan en is het mogelijk bij de take-away onder andere een heerlijk vers bereide baguette, croissant of andere lekkernij mee te nemen. 
In de namiddag wordt er ingespeeld op de behoefte van gasten door middel van een een rijkgevulde high tea, high wine of borrelgarnituur.
In de zomer is het goed vertoeven op het terras onder het genot van een ijsje. Het restaurant zal dan tevens op zondag geopend zijn.
Dit is het derde restaurant op rij dat onder leiding staat van ondernemer Bernd Scheuer. Eerder dit jaar opende hij al een nieuw restaurant in Woerden en ook Leiden was al in zijn bezit. Een restaurant in Den Haag prijkte al lang hoog aan het verlanglijstje en deze droom is nu gerealiseerd. 
Délifrance Franchise Formule
Met de opening van het restaurant in Den Haag heeft de Délifrance Franchise Formule nu meer dan 65 restaurants in Nederland. Dit internationale concept voor lunchrooms en corners, bestaat naast de restaurants ook uit 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!
Meer informatie
Délifrance Den Haag is te vinden in de Theresiastraat 47 te Den Haag. Te bereiken via het telefoonnummer 070-3836595 of www.delifrance-denhaag.nl
Openingstijden: van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 17:30 uur, in de zomer ook op zondag geopend.
Kom ook gezellig een keer langs en geniet van de producten van Délifrance!