New Babylon zet uptown Den Haag in de spotlights!

Uptown Den Haag letterlijk in de spotlights! De nog beschikbare appartementen en penthouses in de 142 meter hoge City Tower worden speciaal uitgelicht voor een uniek effect. Wij nodigen je van harte uit voor het feestelijke startmoment donderdag 29 november om 17 uur aan het Koningin Julianaplein bij de ingang van New Babylon.

Het project Uptown City Lights loopt van donderdag 29 november tot en met donderdag 3 januari 2013. Gedurende deze periode is de City Tower van zonsondergang tot zonsopgang een feestelijk icoon in de stad. In heel Den Haag is het lichtspel zichtbaar en kunnen bezoekers, bewoners, passanten en reizigers genieten van het bijzondere uitzicht. Ook kunnen bewoners en bedrijven op afstand genieten van het bijzondere uitzicht.

 

Uptown City Lights in beeld: Foto- en filmwedstrijd
Iedereen kan meedoen aan de Uptown City Lights wedstrijd door een ludieke foto of een filmpje van de woontoren bij avond/nacht “in het licht” te maken. Fotografeer jezelf, een vriend of maak een filmpje van een dierbare! Als er maar iemand feestelijk, uniek of romantisch op staat in combinatie met de verlichte City Tower. Vervolgens upload je je foto op de Facebook pagina van New Babylon. Inzenden kan tot 3 januari 2013. De foto of film met de meeste likes wint een New Babylon arrangement; een diner of overnachting voor twee personen op ongekende hoogte!

Kom naar de opening van Uptown City Lights donderdag 29 november om 17.00 op het plein voor het station!

Voor het uploaden van een foto of film voor de Uptown City Lights wedstrijd ga je naar de New Babylon Facebook pagina. Volg ons Twitter account voor up-to-date nieuws over wonen, werken en winkelen in New Babylon.