Musici uit de wijk gezocht!

De werkgroep Muziek in Bezuidenhout is op zoek naar musici die een speciale band hebben met Bezuidenhout. Na de eerste succesvolle programma’s van zes zomermiddagconcerten in 2017 en 2018, volgt er een nieuwe serie openluchtconcerten ‘Muziek in Bezuidenhout’! En daarvoor zoekt de werkgroep contact met musici met een band met de wijk. Muziek in Bezuidenhout draait om optredens voor bewoners van de wijk door getalenteerde musici uit de wijk. Jazz, kamermuziek, a capella, rock, allerlei muziekgenres zijn welkom. Ruim 500 bezoekers genieten jaarlijks van zes gevarieerde concerten in de openlucht bij de Bezuidenhut op het Spaarwaterveld midden in Bezuidenhout.

Impressie Muziek in Bezuidenhout 2017
Impressie van Muziek in Bezuidenhout in 2017

Programmering door werkgroep
Ben je op een professioneel niveau met muziek bezig en woon jij of een van je bandleden in Bezuidenhout, dan pas je misschien in het programma ‘Muziek in Bezuidenhout’. De werkgroep verzorgt de programmering. Zij kijkt in de eerste plaats naar de kwaliteit van de muziek. Elk genre kan, als het maar geschikt is voor het terras, in de openlucht en toegankelijk voor een breed publiek. De concerten duren ongeveer een uur en vinden plaats op een zondag om 14.00 uur in de periode tussen eind mei en half september. Heb je interesse, of ken je iemand, neem dan contact op met de werkgroep Muziek in Bezuidenhout via muziek@bezuidenhout.nl.

Initiatief Wijkberaad Bezuidenhout
Het programma Muziek in Bezuidenhout is een initiatief van Wijkberaad Bezuidenhout. Bewoners uit de wijk organiseren de concerten vanuit de werkgroep Muziek in Bezuidenhout. De bedoeling is dat bewoners van Bezuidenhout in een ontspannen sfeer kunnen genieten van de muziek en elkaars gezelschap, op het terras van de Bezuidenhut op het Spaarwaterveld, tegenover de Bibliotheek Haagse Hout aan de Theresiastraat