Musici uit de wijk gezocht! Speel mee in de serie Muziek in Bezuidenhout 2018

De werkgroep Muziek in Bezuidenhout is op zoek naar musici die een speciale band hebben met Bezuidenhout. Na het eerste succesvolle programma van zes zomermiddagconcerten vorig jaar, volgt er een nieuwe serie openluchtconcerten ‘Muziek in Bezuidenhout’! En daarvoor zoekt de werkgroep contact met musici uit de wijk. Muziek in Bezuidenhout draait om optredens voor bewoners van de wijk door getalenteerde musici uit de wijk. Jazz, kamermuziek, a capella, rock, allerlei muziekgenres zijn welkom. Ruim 500 bezoekers genoten in 2017 van zes gevarieerde concerten in de openlucht bij de Bezuidenhut op het Spaarwaterveld midden in Bezuidenhout.

Programmering door werkgroep
Ben je op een professioneel niveau met muziek bezig en woon jij of een van je bandleden in Bezuidenhout, dan pas je misschien in het programma ‘Muziek in Bezuidenhout’. De werkgroep verzorgt de programmering. Zij kijkt in de eerste plaats naar de kwaliteit van de muziek. Elk genre kan, als het maar geschikt is voor het terras, in de openlucht en toegankelijk voor een breed publiek. De concerten duren ongeveer een uur en vinden plaats op een zondag om 14.00 uur in de periode tussen eind mei en half september. Heb je interesse, of ken je iemand, neem dan contact op met de werkgroep Muziek in Bezuidenhout via muziek@bezuidenhout.nl.

Initiatief Wijkberaad Bezuidenhout
Het programma Muziek in Bezuidenhout is een initiatief van Wijkberaad Bezuidenhout. Bewoners uit de wijk organiseren de concerten vanuit de werkgroep Muziek in Bezuidenhout. De bedoeling is dat bewoners van Bezuidenhout in een ontspannen sfeer kunnen genieten van de muziek en elkaars gezelschap, op het terras van de Bezuidenhut op het Spaarwaterveld, tegenover de Bibliotheek Haagse Hout aan de Theresiastraat. Meer informatie is te vinden op www.bezuidenhout.nl/muziek.