Modelwoningen in New Babylon, de hoogste woontoren van Den Haag

Voor potentiële kopers en huurders die benieuwd zijn naar het comfortabele wonen in New Babylon Residences is het vanaf medio maart mogelijk een van de drie compleet ingerichte modelwoningen in de New Babylon City Tower te bezichtigen. Een bezoek aan een modelwoning geeft tevens de mogelijkheid de unieke uitzichten van deze hoogste woontoren van Den Haag (142 meter) te ervaren. Voor meer informatie over kopen of huren in New Babylon of het maken van een afspraak voor een modelwoning bezichtiging kunnen belangstellenden contact opnemen met het verkoopteam van de Sales Gallery.

Op zaterdag 31 maart is New Babylon Residences ook deelnemer van de NVM Open Huizen Route en worden een aantal appartementen en penthouses opengesteld voor het publiek. Zet deze datum nu alvast in uw agenda!

 

Full service huren of kopen!
Huren of kopen op hoog niveau kan in een van de twee luxe woontorens van New Babylon Residences. De New Babylon City Tower is op dit moment in aanbouw en prijkt met een hoogte van 142 meter boven de stad en het Malieveld uit. De appartementen en penthouses hebben uniek uitzicht over de kust van Scheveningen, Kijkduin, het centrum van de stad, het Haagse Bos, Zoetermeer en bij helder weer: de skyline van Rotterdam.

In het laatste kwartaal van 2011 is de New Babylon City Tower in verkoop gegaan: luxe appartementen en penthouses met royale buitenruimten, voorzien van alle gemakken en services en met weer net andere plattegronden en oriëntaties dan in de New Babylon Park Tower (100 meter hoog). Daar horen natuurlijk ook ondergrondse parkeervoorzieningen bij. De casco-oplevering vindt plaats in mei 2012 waarna de afbouw van de appartementen begint. In totaal 36 appartementen staan nu in optie. Kopers ontvangen een New Babylon Bike en een fitness abonnement van het New Babylon fitnesscentrum Health Works Fitness cadeau (opening mei 2012). Sportief wonen en leven is dus gegarandeerd in New Babylon!

De Park Tower grenst aan stadspark de Koekamp en is ruim een jaar geleden opgeleverd. Op dit moment is 80% van de appartementen bewoond. In dit woongebouw zijn nog enkele koop- en huurappartementen beschikbaar. Hier kunt u per direct modelwoningen bezichtigen.

Voor meer informatie over wonen in New Babylon kunt u contact opnemen met het verkoopteam van de New Babylon Sales Gallery, Bezuidenhoutseweg 63a, Den Haag, telefoon 088 – 52 07 070.