Marcel by Middeldorp (Theresiastraat): mode voor elke man

Van kostuum tot boxershort
Den Haag – De naam Middeldorp is een begrip in Den Haag. Toen Marcel de Zeeuw in augustus eigenaar van het bedrijf werd, besloot hij die naam dan ook te houden maar wilde wel zijn stempel er op drukken en dus werd het ‘Marcel by Middeldorp’. “De naam is veranderd en ook de collectie is uitgebreid maar de locatie, service en kwaliteit zijn en blijven hetzelfde

Marcel komt uit een echte modefamilie. Jarenlang werkte hij in het familiebedrijf in binnenen buitenland. Daar heeft hij alle aspecten van het modevak geleerd, van de verkoop tot aan de groothandel. Maar de kleine middenstand bleef hem trekken en vier jaar geleden begon hij bij Middeldorp aan de Theresiastraat met de bedoeling deze winkel op termijn over te nemen.
“Middeldorp bestaat al 52 jaar en heeft een prima reputatie opgebouwd. Dat wil ik graag zo houden.”

 

Samen
Wat ook blijft, is het personeel. Remy Thoma en Koos Noordermeer werken respectievelijk 20 en 42 jaar bij Middeldorp. “Zij horen bij het bedrijf”, vertelt Marcel. “Hun kennis van het modevak is zeer waardevol. Wie kan er nog broeken opmeten? Zij wel. Dat weten ook onze vaste klanten. Samen gaan we dus verder.

Lees het hele artikel (pdf)