Loopt u mee voor de dieren in Haaglanden?

Wat veel mensen niet weten is dat de Dierenbescherming voor haar belangrijke werk geen geld ontvangt van de overheid maar volledig afhankelijk is van contributies en giften. Alleen met de financiële steun van het publiek kan de Dierenbescherming dus opkomen voor de dieren. Ook de jaarlijkse collecte in de week van Werelddierendag is een belangrijke bron van inkomsten. Hoe meer mensen meelopen, hoe hoger de opbrengst! Voor de collecte van 29 september tot en met 5 oktober is Dierenbescherming Haaglanden op zoek naar collectanten.
Dierenbescherming Haaglanden zet zich in voor de dieren in de regio. We bezoeken onder andere meldingen over verwaarlozing van dieren, geven voorlichting op scholen, vangen asieldieren op en leveren een bijdrage aan het inperken van de zwerfkattenpopulatie. Voor dit nuttige werk is geld nodig. In de week rondom Werelddierendag gaan veel enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor de Dierenbescherming! Loopt u mee? Meld u dan nu aan!
Dit kan via het inschrijfformulier op de website: www.dierenbescherming.nl/word-collectant of door te bellen naar  070 – 392 42 89.