Kloppend hart van Prinsenhof, Den Haag

Op donderdag 22 november a.s. wordt het Horecaplein van Prinsenhof Plaza feestelijk geopend. Prinsenhof Plaza is het kloppende hart van het multi-functionele complex Prinsenhof in het Haagse Beatrixkwartier. In de loop van 2008 zal Prinsenhof Plaza bestaan uit een hotel, winkels en horecavoorzieningen voor lunch, borrel of diner. Met de officiële opening van cocktailbar Nice van NH-Hoteles eerder deze maand is het horecaplein gereed.
Tussen 11.30 en 14.00 uur en vanaf 16.00 tot 20.00 uur organiseren de ondernemers van het horecaplein – Pepperoni, Tiny Tokio, CoffeeCompany en NH Den Haag – diverse activiteiten waaronder een sushidemonstratie, een wijnproeverij, een koffieproeverij en een ‘NH Women Style Game’.
Maar er zijn meer bedrijven gevestigd in Prinsenhof die aantrekkelijke producten of diensten leveren voor iedereen die in het Beatrixkwartier woont of werkt. Een aantal hiervan, waaronder kinderdagverblijf Compananny, Health in Motion en Health Center Prinsenhof, zal zich eveneens presenteren tijdens de feestelijke opening. Zo worden er dans- en spinning-demonstraties georganiseerd en is er een speciaal programma voor kinderen.
De muzikale omlijsting wordt onder andere verzorgd door studenten van het Conservatorium.


Primeur!
Cocktailbar Nice heeft als pronkstuk een speciale ijsbar die door Heineken is ontwikkeld. Een primeur in Nederland! Een laag ijs in het midden van het barblad zorgt ervoor dat de drankjes lekker koel blijven. Ook komt het bier op nul graden Celsius uit de tap, de Heineken Extra Cold.


Prinsenhof
Naast een hotel, Healthcenter, horeca en winkelunits, voorziet Prinsenhof tevens in kantoren, 207 luxe huurwoningen en een parkeergarage met circa 1.000 plaatsen.
Bewoners en gebruikers van Prinsenhof kunnen gebruik maken van een pakket aan servicediensten en faciliteiten van Tijd om te Wonen® en Tijd om te Werken.


Bron: Prinsenhof.info