Klassiek concert door jong talent

Jaarlijks doen ongeveer 500 kinderen en jongeren mee aan het Prinses Christina Concours. De prijswinnaars geven concerten in heel Nederland en soms zelfs in het buitenland. Het Prinses Christina Concours wil dat talentvolle jonge musici zoveel mogelijk worden gestimuleerd en worden ondersteund om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Op zondag 10 juli om 14.00 uur spelen drie prijswinnaars van het concours in BC Bezuidenhout aan de Joh. Camphuysstraat. Zij brengen een afwisselend klassiek programma met o.a. viool, hobo en zang, en zullen zelf een toelichting geven op de muziek die zij laten horen. Het concert wordt gepresenteerd door Elsbet Remijn, zelf ook prijswinnares van het concours. Samen trakteren zij u graag op een speciale muzikale middag! Het concert begint om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur en duurt ca. anderhalf uur met een ruime koffie/theepauze (met wat lekkers).

Na afloop van het concert kunt u bij een drankje en een hapje nader kennis maken met de jeugdige musici. Om ca 16.30 uur is de activiteit afgelopen. Wilt u het concert bijwonen dan kunt u voor € 5,- op woensdag 6 juli of bij een activiteit van de Uitgaansgroep een kaartje kopen. Vegetariërs graag melden.

Meer weten over Uitgaansgroep Haagse Hout? Klik hier.