Kijk binnen bij het Koninklijk Conservatorium (24 en 26 januari)

Open Dag op donderdag 24 januari 19.00 22.00 uur en zaterdag 26 januari, 10.00 – 16.00 uur

Op zaterdag 26 januari opent het Koninklijk Conservatorium zijn deuren! Droom je van een carrière in de muziek of dans? Of houd je van concerten en voorstellingen en ben je benieuwd naar de wereld achter de schermen van het Koninklijk Conservatorium? Bezoek dan de Open Dag op zaterdag 26 januari van 10.00 – 16.00 uur (locatie: Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag).

Programma Open Dag op 26 januari
Tijdens de Open Dag bruist het hele gebouw van muziek en dans en is er voor iedereen iets te beleven, te leren en te ontdekken. Toekomstige studenten leren alles over de studiemogelijkheden bij alle afdelingen, van Klassieke Muziek tot Dans en van Compositie tot Jazz. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om het Koninklijk Conservatorium te ontdekken. De hele dag is er een concertprogramma op diverse podia in het gebouw, met onder meer om 12.00 een voorstelling door studenten van de Dansvakopleiding en om 15.00 als een spetterend optreden van de Big Band. Met de uurlijkse rondleidingen ontdek je de spannende wereld achter de schermen van het Koninklijk Conservatorium.

Open Avond op donderdag 24 januari
Heb jij belangstelling voor het componeren van muziek, ontwerpen van geluid, of muziekregistratie en muziekregie? Of ben je benieuwd hoe je het conservatorium kunt combineren met de kunstacademie? Bezoek dan de Open Avond, speciaal voor de afdelingen Art of Sound, ArtScience, Compositie en Sonologie. Duik een avond in de wereld van de Scheppende Afdelingen. Ga bijvoorbeeld op speeddate met docenten Compositie, bezoek een uniek concert van de gezamenlijke afdelingen, of kijk in de regiekamer mee naar de muziekregistratie van ditzelfde concert.

Praktische informatie
Open Dag Koninklijk Conservatorium (alle afdelingen)
zaterdag 26 januari, 10.00 – 16.00 uur
volledig programma:www.koncon.nl/opendag.

Open Avond Koninklijk Conservatorium (Art of Sound, ArtScience, Compositie, Sonologie)
donderdag 24 januari, 19.00 – 22.00 uur
volledig programma: www.koncon.nl/openavond

Adres: Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag