Jubileumboek Wijkberaad Bezuidenhout

Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van het Wijkberaad Bezuidenhout is een boekje uitgegeven. Deze uitgave is opgezet in vier wandelingen door onze wijk. De eerste twee wandelingen – door Bezuidenhout-Oost en Bezuidenhout-Midden – gaan over de wapenfeiten van het Wijkberaad, de derde wandeling gaat langs verzetsadressen en de vierde heeft als thema architectuur, stedenbouw en openbare ruimten.
Het boekje is tijdens de nieuwjaarsreceptie op 10 januari officieel gepresenteerd en het werd opgedragen aan Koos van der Veen, die zich al jaren als vrijwilliger inzet voor onze wijk.
In samenwerking met Harry de Groot van Stichting Boog werd een redactieteam samengesteld, bestaande uit Eric Renson, Victor Laurentius, Marcel Teunissen als schrijvers, Annemiek Tromp van het Wijkberaad en Will Wilhelmy Damsté als eindredacteur.
Op 6 december begon de strijd tegen de klok. Op 27 december moest het worden ingeleverd bij de drukker. De vormgeving nam ook zeker een week in beslag. Dat gaf ons dus twee weken. De eerste vergadering zou worden gehouden in het Wijk- en Diensten Centrum, helaas had niemand gedacht aan de sleutel, dus zijn we in een kroeg beland.
Ondanks de tijdsdruk was het een enorm leuke klus en het eindresultaat mag er zijn.
U kunt het boekje gratis afhalen bij het Wijk- en Diensten Centrum aan de  Johannes Camphuysstraat 25.

Will Wilhelmy Damsté-Batenburg